مشاوره حقوقی

همه ما ممکن است در طول دوران زندگی خودمان با چالش‌ها و مشکلاتی مواجه شویم. انواع مسائل مربوط به ملک و املاک، کسب و کار، طلاق، حضانت فرزندان، ارث و میراث و غیره، ممکن است برای هر کدام از ما پیش بیاید و اطلاعاتی در زمینه قوانین حاکم بر آن‌ها نداشته باشیم. بالطبع اغلب قوانین حاکم بر این موارد، پیچیده‌اند و درک کامل آن‌ها از عهده عموم خارج است. از این رو در مواجه با چنین شرایطی و برای کسب اطلاعات در زمینه قوانین مرتبط با مشکل خود، بهتر است مشاوره حقوقی با وکلا و مشاوران حقوقی زبده و کار بلد داشته باشیم. این افراد با تسلط کامل در این حوزه و قوانین حقوقی مرتبط با موضوعات مختلف، می‌توانند در جلسات مشاوره ما را از حقوق خود آگاه کرده و برای پیگیری شکایت احتمالی راهنمایی‌مان کنند. در ادامه با موسسه حقوقی همراه آرمانی باشید تا درباره مشاوره حقوقی و تفاوت آن با وکیل حقوقی اطلاعات جامع کسب کنید.

مشاوره حقوقی چیست؟

در واقع مشاوره حقوقی عبارت است از ارائه راهنمایی‌های حقوقی لازم به افراد متقاضی، توسط مشاوران حقوقی و وکلای دادگستری. این مشاوره معمولا در دو زمان انجام می‌شود، قبل از طرح دعوا و بعد از طرح دعوا. اصولا بیشتر افراد زمانی که با مشکلی مواجه می‌شوند و قصد اقامه دعوا و طرح شکایت در دادگاه را دارند، اما از روند رسیدگی و قوانین حاکم بر موضوع دعوای خود اطلاعی ندارد، به مشاور حقوقی مراجعه می‌کنند.

اینگونه مشاوره حقوقی اغلب دو نوع است یا شخص صرفا قصد دارد با توجه به اسناد و مدارک و شواهد خود، از حقوقش در رابطه با موضوع پیش آمده اطلاعات کسب کند یا اینکه قصد اقامه دعوا و طرح شکایت دارد و می‌خواهد با توجه به اسناد و مدارکی که دارد، از میزان درصد موفقیت، نحوه دادرسی و هزینه‌های مربوطه اطلاع پیدا کند. گاهی نیز پس از اقامه دعوا که فرد خوانده یا خواهان است، برای اطلاع از حق و حقوق خود به مشاور حقوقی مراجعه و با وکلا و مشاوران حقوقی متبحر مشورت می‌کند زیرا ممکن است برخی افراد توانایی گرفتن وکیل و پرداخت هزینه وکالت را نداشته باشند لذا صرفا از مشاوره با وکلا استفاده می‌کنند.

تفاوت مشاوره حقوقی با وکیل حقوقی چیست؟

از مهمترین تفاوت‌های بین مشاوره حقوقی با گرفتن وکیل این است که همه فارغ التحصیلان رشته حقوق این امکان را دارند تا در سازمان‌های دولتی یا موسسات حقوقی، به عنوان مشاور حقوقی فعالیت کنند و به متقاضیان در زمینه لازم مشاوره دهند، اما برای دریافت پروانه وکالت، فرد باید در آزمون وکالت شرکت کرده و نمره قبولی بگیرد. لازم به ذکر است که وکیل می‌تواند مشاوره حقوقی هم بدهد اما مشاور نمی‌تواند وکالت کند. دیگر اینکه مشاور حقوقی امکان این را دارد که در شرکت محل فعالیت خود استخدام شود.

دیگر تفاوت‌ بین وکیل و مشاور حقوقی این موضوع است که مشاوران حقوقی می‌توانند به افراد و شرکت‌های گوناگون مشاوره بدهند اما وکلا اصولا در زمینه جرم و مشکل بوجود آمده، افراد راهنمایی می‌کنند. به عبارتی وکیل فردی است که روند رسیدگی به پرونده‌های شاکیان یا متهمین را در دادگاه پیگیری می‌کند و وظیفه‌اش دفاع از حق و حقوق موکل خود در محاکم قضایی است اما مشاور حقوقی متبحر ابتدا پرونده متقاضی را با دقت مطالعه می‌کند تا از موقعیت و شرایط فرد در آن آگاه شود سپس با تکیه بر دانش و اطلاعات حقوقی خود، بهترین راهکار را برای حل مشکل در اختیار متقاضی قرار خواهد داد.

تفاوت مشاوره حقوقی با وکیل حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان چیست؟

یکی از خدمات رایج در اغلب موسسات حقوقی، ارائه مشاوره حقوقی رایگان به صورت تلفنی یا آنلاین است. البته گاهی جلسات حضوری نیز رایگان برگزار می‌شود ولی اولین جلسه ممکن است اینطور باشد و در صورت تمایل فرد برای برگزاری جلسات بعدی، هزینه دریافت خواهد شد. بنابراین با وجود چنین خدماتی توصیه می‌شود حتما در مواجه با مشکلات حقوقی از مشاوره با افراد زبده استفاده کنید تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.

آیا مشاوره حقوقی آنلاین امکان پذیر است؟

امروزه با گسترش فضای مجازی و انواع پیام‌رسان‌های اجتماعی، امکان استفاده از خدمات مشاوره حقوقی به صورت آنلاین نیز فراهم شده و بنابراین اکثر افرادی که نیاز به مشاوره دارند، می‌توانند بدون نیاز به برقراری تماس یا مراجعه حضوری به صورت آنلاین مشاوره دریافت کنند. این نوع مشاوره هیچ تفاوتی با سایر انواع آن ندارد و رایگان نیز می‌باشد.

مشاوره حقوقی تلفنی چگونه است؟

برای شرکت در جلسه مشاوره حقوقی حضوری باید وقت و هزینه صرف کرد که در بسیاری موارد افراد صرفا به علت داشتن مشغله‌های زیاد یا عدم توان پرداخت هزینه مشاوره، از انجام آن منصرف می‌شوند. لذا با امکان انجام مشاوره به صورت تلفنی در اکثر موسسات حقوقی، این مشکل رفع شده و تنها با برقراری تماس می‌توان راهنمایی‌های لازم را دریافت کرد. برای افرادی که از مسائل حقوقی اطلاعی ندارند و گاهی در لحظه نیاز دارند که تصمیماتی در رابطه با این موارد بگیرند، ضرورت استفاده از مشاوره تلفنی با وکلا و مشاوران ماهر و آگاه بسیار واضح است.

مشاوره حقوقی خانواده در تهران

مشاوره حقوقی خانواده در تهران

اصولا در دعاوی خانوادگی ممکن است که احساسات طرفین درگیر شود و بر این اساس نتوانند تحلیل دقیق و تصمیم‌گیری درستی داشته باشند. بنابراین مشاوره حقوقی خانواده، می‌تواند در زمینه‌های مختلف مسائل و مشکلات بین طرفین را حل کند و نیازی به پیگیری در دادگاه نباشد. زیرا در بسیاری از دعاوی خانوادگی، عدم آگاهی و اطلاع از حق و حقوق افراد باعث بروز مشکلات می‌شود و با انجام مشاوره این مشکلات رفع خواهد شد و در واقع نقش پیش‌گیرندگی دارند. لذا چنانچه در زمینه مسائل خانوادگی با مشکلی مواجه شدید حتما از مشاوره حقوقی خانواده در تهران استفاده کنید تا راهنمایی لازم را دریافت کنید.

مشاوره حقوقی طلاق در تهران

در زمینه طلاق و قوانین حاکم بر آن نیز اطلاعات همه افراد کافی نیست. لذا خدای نکرده چنانچه مجبور به رویارویی با مقوله طلاق و جدایی شدید بهتر است حتما قبل از ورود به پروسه طلاق در جلسات مشاوره با بهترین وکیل طلاق در تهران شرکت کنید و با کسب اطلاعات لازم در زمینه حق و حقوق خود حین و پس از جدایی، اقامه دعوا کنید تا بدلیل ناآگاهی متضرر نشوید. استفاده از بهترین مشاوره حقوقی در تهران را از مشاوران ما در موسسه حقوقی همراه آرمانی بخواهید.

مشاوره حقوقی ملک در تهران

در برخی موارد ممکن است در جایگاه خریدار یا فروشنده در معاملات ملک با مشکلات و موانعی روبرو شوید که اطلاعات کافی در زمینه قوانین حاکم بر موضوع یا موارد حقوقی آن نداشته باشید، بنابراین برای کسب اطلاعات لازم نیاز به بهترین وکیل ملکی تهران خواهید داشت. مشاوران حقوقی می‌توانند با ارائه مشاوره به شما قبل از انعقاد قرارداد خرید یا فروش، به تنظیم صحیح، دقیق و کم ریسک قرارداد کمک کنند.

علاوه بر این اگر دچار مشکل ملکی شدید و نیاز به طرح شکایت داشتید، این مشاوران قادرند شما را برای اقامه دعوای ملکی و روند رسیدگی به آن راهنمایی کنند. بهترین مشاوران در موسسه حقوقی همراه آرمانی آماده ارائه مشاوره حقوقی ملک در تهران به شما شهروندان تهرانی هستند.

معرفی بهترین مشاور حقوقی

معرفی بهترین مشاور حقوقی

از مهم‌ترین ویژگی‌های مشاور حقوقی داشتن تخصص و دانش کافی است که او باید در تمام زمینه‌های حقوقی دارای اطلاعاتی دقیق و تسلطی کامل باشد. بهترین مشاور حقوقی باید با انجام مطالعات مستمر در زمینه قوانین حقوقی کشور، دانش خود را به روز نگهدارد. مورد بعدی دارا بودن سابقه درخشان و ارائه راهنمایی‌های مفید در کارنامه کاری است.

اصولا بهترین مشاوران حقوقی در تهران، دفتری مناسب برای انجام جلسات مشاوره حضوری دارند و با ظاهری مرتب و آراسته پذیرای مراجعین خود هستند. صبور بودن و داشتن حوصله از دیگر ویژگی‌های مهم یک مشاور حقوقی خوب است. زیرا این فرد باید با صبر و حوصله به صحبت‌های مراجعین خود گوش کند تا بتواند با درک کامل مشکل، آن‌ها را راهنمایی کند.

جمع بندی و سوالات متداول

در این مقاله تلاش کردیم شما را با مشاوره حقوقی و اهمیت انجام آن قبل از ورود به هر پروسه قانونی و حقوقی آگاه کنیم. از آنجایی که دانش و اطلاعات ما درباره قوانین و مقررات حاکم بر مسائل مختلف زیاد نیست، لذا در مواجه احتمالی با مشکلات حقوقی، ممکن است تصمیمات نادرستی بگیریم. اما چنانچه با قرار گرفتن در چنین شرایطی از مشاوره با افراد متخصص در این حوزه استفاده کنیم، قادر به اتخاذ تصمیمات درست‌تر و راهکارهای بهتر خواهیم بود. اگر شما هم نیاز به مشاوره حقوقی در زمینه‌های مختلف دارید با مشاوران ماهر ما در موسسه حقوقی همراه آرمانی تماس بگیرید.

آیا مشاوره حقوقی با واتساپ امکان پذیر است؟

بله امروزه با توجه به ظهور اینترنت و فضای مجازی، می‌توان در انواع پیام رسان مانند واتساپ مشاوره انجام داد.

آیا مشاوره حقوقی شبانه روزی صحت دارد؟

بله از آنجایی که مسائل و مشکلات حقوقی، روز و شب نمی‎شناسند، ممکن است در هر ساعتی از شبانه‌ روز، افراد نیاز به انجام مشاوره داشته باشند لذا در اغلب موسسات ارائه خدمات مشاوره به صورت شبانه روزی انجام می‌شود.