بهترین وکیل دعاوی تجاری در تهران

بهترین وکیل دعاوی تجاری
۰
(۰)

اداره یک کسب‌وکار و قانون حاکم بر مشاغل بسیار پیچیده است؛ ازاین‌رو هنگامی که با هر مشکل قانونی برای تجارت خود مواجه می‌شوید ضروری است که از بهترین وکیل دعاوی تجاری در این زمینه بهره ببرید. نقش این وکلا در شرکت‌ها یکی از مسائل مهم و چالش‌برانگیز بوده که می‌تواند ذهن صاحبان و سهامداران شرکت‌های مختلف را برای انجام امور حقوقی و قانونی شرکت به خود جلب کند.

قوانین و مقررات خاصی در حوزه تجارت وجود دارد که برای شناسایی این قوانین و شناخت حد و حدود حقوق تجاری باید از بهترین وکیل تجاری کمک گرفت. دعاوی تجاری طیف گسترده‌ای از مسائل مختلف را در بر می‌گیرند که اگر به‌درستی مدیریت نشوند ممکن است حل این مسائل زمان و هزینه زیادی در پی داشته باشد.

بهترین وکیل حقوق تجارت می‌تواند با ارائه خدمات فراوان، روند رسیدگی به دعاوی تجاری را تسریع بخشد و از طریق ثبت‌اسناد در سیستم دادگاه و برقراری ارتباط با طرف مقابل، مسائل تجاری را به‌صورت حرفه‌ای حل کند. حال که با اهمیت این موضوع آشنا شدید در این مقاله قصد داریم اطلاعات جامعی درباره وظایف این وکلا و رایج‌ترین دعاوی تجاری ارائه دهیم.

معرفی بهترین وکلای دعاوی تجاری همراه آرمانی

دکتر فرزاد طاهری

جناب آقای دکتر طاهری

سوابق شغلی دکتر طاهری

  • عضو کانون وکلای دادگستری مرکز، وکیل پایه یک دادگستری (شهر تهران) و مشاوره حقوقی
  • عضو کمیسیون حقوق بشر کانون وکلای دادگستری مرکز سال ۹۹-۱۴۰۰
  • رتبه ۳۱ آزمون اختبار سال ۱۳۹۶ کانون وکلای دادگستری مرکز
  • مشاور حقوقی شرکت گران پارس پمپ خاورمیانه از سال ۹۷ تا ۹۸
  • مشاور حقوقی شرکت مهندسین مشاور ایلود از سال ۹۸ تا ۹۹
  • مشاور حقوی کارخانه تولیدی پک فرم، شهرک صنعتی شمس آباد از سال ۹۷ تا ۹۹
  • مدیر حقوقی شرکت ساختمانی ایران سازه در سال ۱۳۹۷
  • مشاور حقوقی شرکت تولیدی مهندسی تکنولوژی هوافضا از سال ۹۷ تاکنون
  • مشاور حقوقی شرکت توان گستر تکانه از سال ۹۶ تاکنون
  • مشاور حقوقی گروه توسعه ساختمان تدبیر از سال ۱۴۰۰ تاکنون
  • مشاور حقوقی دانشگاه پیام نور واحد بین الملل تاجیکستان
  • انجام مشاوره و قبول دعاوی در امور حقوقی و کیفری
  • مسلط به امور داوری و کلیه دعاوی مربوطه به آن
  • تنظیم قراردادهای مشارکت در ساخت و دعاوی مربوط به آن
  • تخصص در امور ملکی و دعای مربوط به آن

سرکارخانم دل آرا حقیقی

خانم دل آرا وکیل پایه یک دادگستری

سوابق شغلی خانم حقیقی

  • وکیل دادگستری حوزۀ قضایی تهران، ۱۳۹۹ تاکنون؛

جناب آقای حسین دین محمدی

آقای حسین دین محمدی

سوابق شغلی آقای دین محمدی

  • وکیل و مشاور حقوقی بخش اقتصادی و مطالبات بانک ملی
  • وکیل و مشاوره حقوقی بخش اقتصادی و مطالبات بانک اقتصاد نوین
  • مشاور مالی و حقوقی شرکت سرمایه گذاری ایران خودرو
  • وکیل و مشاور حقوقی بخش اقتصادی و مطالبات بانک تات (آینده)
  • وکیل و مشاور حقوقی بخش اقتصادی و مطالبات شرکت واسپاری (لیزینگ) بانک ملت
  • وکالت در پرونده های مالی و تجاری بین المللی
  • وکیل و مشاور حقوقی شرکت سدسازی و ساختمانی بین المللی کولهام
  • تهیه و تدوین مقالات حقوقی در زمینه حقوق شرکت ها و توسعه و تجارت
  • ارائه خدمات مشاوره ای به شرکت بین المللی کالای نوین ایران جهت جذب سرمایه خارجی
  • مشاور ارشد در شرکت فروش شبکه ای توسعه تجارت پایدار
  • سابقه مستمر حدود ۲۰ سال وکالت پایه یک دادگستری با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد حقوق خصوصی و عضو کانون وکلای دادگستری مرکز

تماس با بهترین وکلای دعاوی تجاری همراه آرمانی

مشخصات بهترین وکیل دعاوی تجاری

برای رسیدگی به دعاوی تجاری و کسب موفقیت در محاکم قضایی ضروری است که از یک وکیل حرفه‌ای در این زمینه کمک بگیریم. بهترین وکیل دعاوی تجاری دانش‌آموخته رشته حقوق در یکی از مطرح‌ترین دانشگاه‌های کشور است. او دانش حقوقی بالایی برای حل اختلافات پیش‌آمده در زمینه تجارت و بازرگانی دارد و می‌تواند مطابق با قانون‌های جدید، راهکارهای مؤثری را برای عبور از مشکلات در اختیار تجار و شرکت‌ها قرار دهد.

علاوه بر این یک وکیل حرفه‌ای به‌واسطه دانشی که در اختیار دارد می‌تواند ضمانت اجرایی قراردادهای تجاری و بازرگانی را به‌گونه‌ای در نظر بگیرد که شرکت مقابل نتواند به‌سادگی از کنار آن عبور کرده و خسارات جبران‌ناپذیری را به شرکت‌ها و تجار وارد سازد. بهترین وکیل حقوق تجارت، تجربه زیادی در زمینه قراردادهای تجاری و ضوابط حاکم بر آنها دارد و می‌تواند با تنظیم درست توافقنامه و قراردادهای بین‌المللی و داخلی از بروز مشکلات حقوقی جلوگیری کند.

به‌طورکلی مشخصات یک وکیل خوب به شرح زیر است:

  • متخصص در دانش حقوق
  • تسلط بر قوانین جدید
  • فعالیت بر اساس استانداردهای جهانی
  • مدیریت صحیح حقوقی در ارتباط با مشتریان و اشخاص خارج از شرکت
  • جداسازی امور شخصی و حرفه‌ای

مشخصات و ویژگی های بهترین وکیل دعاوی تجاری

بهترین وکیل دعاوی تجاری چه خدماتی ارائه می کند؟

بهترین وکیل دعاوی تجاری طیف وسیعی از خدمات مربوط به اختلافات تجاری را ارائه می‌دهد. او همچنین با ارائه مشاوره به مشتریان در مورد رعایت مقررات، مدیریت ریسک و راهبردهای حل اختلاف کمک می‌کند. از جمله خدمات بهترین وکیل دعاوی تجاری عبارتند از:

  1. دعاوی مرتبط به اختلافات مالکیت معنوی
  2. دعاوی تجاری مربوط بین شرکا و سهام‌داران
  3. دعاوی مرتبط به قراردادهای تجاری
  4. دعاوی وابسته به ورشکستگی و انحلال
  5. دعاوی مرتبط به صادرات و واردات تجار
  6. مشکلات و دعاوی مرتبط با ابطال سهم‌الشرکه و نیز مطالبه سهم‌الشرکه

هزینه حق الوکاله اخذ وکیل حقوق تجاری در تهران چقدر است؟

هزینه حق‌الوکاله بهترین وکیل دعاوی تجاری به مدت زمان مشاوره بستگی دارد. وکیل در این مدت زمان ضمن پاسخگویی به سؤالات موکل خود، جهت دستیابی به نتایج مطلوب او را راهنمایی می‌کند. به‌طورکلی میزان حق‌الوکاله اخذ بهترین وکیل حقوق تجارت به شکل توافق و قرارداد طرفین بستگی دارد.

وکیل دعاوی تجاری با موکل خود ملاقات می‌کند و شرایط پرونده و مدارک وی را به طور دقیق مورد بررسی قرار می‌دهد تا متوجه شود که چه میزان زمان برای حل‌وفصل مشکل پرونده باید صرف کند؛ بنابراین نمی‌توان به طور دقیق اعلام کرد که میزان حق‌الوکاله و دستمزد بهترین وکیل دعاوی تجاری چقدر است؛ زیرا هر پرونده حقوقی ویژگی‌ها و پیچیدگی‌های خاص خود را دارد.

رایج ترین دعاوی تجاری کدام است؟

دعاوی تجاری چیست؟

در مبادلات مالی و تجاری در زمینه بازرگانی، بین تاجرها و شرکت های بازرگانی دعاوی مختلف تجاری پیش خواهد آمد. دعوی تجاری نتیجه یک رابطه بازرگانی است. دعاوی تجاری یکی از رایجترین دعاوی است که در دادگاه عمومی حقوقی مطرح می شود. برای اینکه احتمال موفقیت در این نوع دعاوی افزایش یابد، باید حتما از مجرب ترین وکیل دعاوی تجاری بهره گرفت. نمونه هایی از دعاوی تجاری که احتمال اتفاق افتادنشان زیاد است، دعاوی مربوط به ورشکستگی، دعاوی مربوط به تجارت حقوقی، دعاوی مربوط به قراردادهای تجاری، دعاوی مربوط به برندها، لوگوها، دعاوی مربوط به صادرات و واردات، نمونه هایی از رایج ترین دعوی تجارت است.

مطلب پیشنهادی: معرفی بهترین وکیل قرارداد شراکت کاری در موسسه همراه آرمانی

انواع حقوق تجارت در قانون ایران

به دلیل افزایش روابط تجاری بین کشورهای مختلفف قانون تجارت از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از اهداف مهم در قانون تجارت این است که تاجران و بازرگانان بتوانند روابط تجاری خوبی با کشورهای مختلف و بازرگانان داخلی برقرار کنند. افرادی که در حوزه تجارت و بازرگانی مشغول به فعالیت هستند، می بایست از این قوانین پیروی کنند. در ادامه به معرفی انواع حقوق تجارت خواهیم پرداخت:

حقوق تجارت داخلی:

قوانین و مقرراتی که برای تاجران و بازرگانان داخل ایران وضع می شود، در دسته حقوق تجارت داخلی قرار دارد. این قوانین فقط در داخل ایران صدق میکند و برای کشورهای دیگر قابل اجرا نیست. وجود این قوانین در داخل ایران، موجب برقراری و تنظیم قراردادهای تجاری بین تاجران داخلی می شود تا از بروز هر گونه دعاوی در این زمینه جلوگیری شود.

حقوق تجارت بین المللی:

برای تجارت بین کشورهای مختلف، واردات و صادرات نیازمند قوانینی هستیم که بتوان با کمک آن، روابط تجاری و قراردادهای بازرگانی بدون درگیری و اختلاف نظر ایجاد کرد. حقوق تجارت بین الملل شامل قواعد و قوانینی است که تاجران بین المللی موظف به رعایت کردن آن ها هستند.

رایج ترین دعاوی تجاری کدام است؟

دعاوی تجاری به دعاوی گفته می‌شود که به اقتضای تجارت و کسب‌وکار بین تجار با هم یا بین اشخاص غیر تاجر و تجار شکل می‌گیرد. یکی از اقسام دعاوی تجاری دعاوی اسناد تجاری، دعاوی شرکت‌ها، دعاوی تجار و دعاوی برخاسته از عملیات تجاری و بازرگانی است که شامل موارد زیر هستند:

دعاوی شرکت‌ها

دعاوی شرکت‌ها را می‌توان به‌صورت کلی به دعاوی بین سهامداران و شرکا، دعاوی اشخاص ثالث اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی علیه شرکت و برعکس تقسیم کرد. این دعاوی شامل دعاوی مربوط به ابطال تصمیمات مجامع یا هیئت‌مدیره، دعاوی مربوط به انحلال و ورشکستگی شرکت، دعاوی ذی‌نفعان علیه شرکت در خصوص تقلیل اجباری سرمایه، دعاوی ورشکستگی شرکت، دعاوی ناشی از قراردادهای شرکت، تقاضای انجام تعهدات قراردادی و… هستند.

دعاوی قراردادهای تجاری

قراردادهای تجاری که اشخاص با هم منعقد می‌کنند می‌توانند در موارد متعدد و در مراحل مختلف به یک اختلاف تجاری منتهی شوند. به‌عنوان مثال عدم انجام تعهد یکی از مواردی است که وضعیت تجاری اشخاص طرفین قرارداد را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد؛ ازاین‌رو تجار همواره می‌کوشند که با استفاده از بهترین وکیل دعاوی تجاری از دامنه‌دار شدن اختلافات تجاری خود جلوگیری کنند.

به‌طورکلی اختلافات تجاری قراردادی به ۲ دسته عمده اختلافات ناشی از تفسیر قرارداد و اختلافات ناشی از نحوه اجرای قرارداد تقسیم می‌شوند.

رایج ترین دعاوی تجاری در ایران

دعاوی اسناد تجاری

از دعاوی اسناد تجاری می‌توان به دعاوی مطالبه وجه چک، دعاوی مطالبه وجه سفته، دعاوی مربوط به بطلان و بی‌اعتباری سند تجاری و دعاوی مربوط به ادعای مفقودی سند تجاری اشاره کرد. یکی از دعاوی رایج در خصوص چک، دعاوی صدور چک بلامحل است که طبق ماده ۷ قانون فوق تبیین شده می‌تواند از حبس تا ممنوعیت از داشتن دسته‌چک را شامل شود.

دعاوی مربوط به برند، علائم تجاری و طرح‌های صنعتی

برندها، علائم و نام‌های تجاری نقش بسیار پررنگی در روابط تجاری و بازرگانی دارند به‌طوری‌که صاحبان کسب‌وکارها بیش از آنکه برای حفظ محل فعالیت تجاری خود حساس باشند برای حفظ و ارتقای اعتبار برند و نام تجاری خود تلاش می‌کنند. یکی از رایج‌ترین دعاوی تجاری شبیه‌سازی اسم یا علامت تجاری است.

دعاوی ابطال گواهینامه ثبت علامت تجاری و دعاوی ابطال علامت تجاری بیشترین دعاوی هستند که در این حوزه مطرح می‌شوند. به‌موجب ماده ۴۷ قانون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری حتی بدون ثبت هم در برابر عمل خلاف قانون اشخاص ثالث حمایت می‌شوند.

مطلب پیشنهادی:  دانلود قانون تجارت ایران فرمت word

جمع بندی

موفقیت در هر کسب‌وکاری نیاز به دانش و تخصص لازم دارد. وقتی از تخصص وکیل حقوقی در تجارت خود بهره ببرید می‌توانید روی حفظ کسب‌وکار یا حرفه خود تمرکز داشته باشید. این وکلا دانش کامل برای مدیریت مسائل حقوقی جزئی و جدی را دارند و می‌توانند به شما در مدیریت اختلافات ناشی از مذاکرات، نقض قرارداد، نقض حقوق مالکیت معنوی، نقض امانت‌داری و اختلافات سهامداران، اختلافات شغلی، تخلفات تجاری و… کمک کنند.

فردی که خود را به‌عنوان بهترین وکیل دعاوی تجاری معرفی می‌کند باید از مشخصات حرفه‌ای برخوردار باشد تا بتواند خدمات خود را به بهترین شکل ممکن ارائه دهد. از جمله ویژگی‌های بهترین وکیل دعاوی تجاری می‌توان به تسلط در قوانین و مقررات تجاری و نحوه اجرای آنها اشاره کرد. در این مقاله سعی کردیم شما را با ضرورت وجود بهترین وکیل حقوق تجارت بیشتر آشنا کنیم تا در صورت مواجه‌شدن با دعاوی تجاری نگران حل مسائل حقوقی خود نباشید و باتکیه‌بر دانش این وکلا، این مسائل را در کوتاه‌ترین زمان ممکن حل کنید.

سوالات متداول

دعاوی تجاری چیست؟

دعاوی تجاری اختلافی است که در یک رابطه تجاری به وجود می‌آید که در آن یکی از طرفین از دیگری به دلیل اقدام غیرقانونی شکایت می‌کند. بدون اطلاعات لازم، درگیرشدن در یک دعوی تجاری می‌تواند بسیار دشوار باشد. این اختلافات اغلب دررابطه‌با شرایط و ضوابط قرارداد، وظایف امانت‌داری یا حقوق مالکیت معنوی به وجود می‌آیند و ممکن است از طریق دادرسی دادگاه یا حل اختلاف جایگزین حل‌وفصل شوند.

وکیل تجاری کیست و چه وظایفی دارد؟

بهترین وکیل تجاری کسی است که تحصیلات خود را در رشته‌های حقوق به اتمام رسانده و فعالیت خود را به‌صورت اختصاصی به موضوع تجارت و امور مربوط به این زمینه محدود کرده است. بهترین وکیل دعاوی تجاری با رسیدگی به پرونده‌های تجاری و مسائل مختلف باگذشت زمان به تجربه و مهارت کافی دست پیدا کرده و به کمک آن می‌تواند مسائل تجاری را به بهترین صورت مدیریت کند. از جمله وظایف وکیل تجاری می‌توان به انعقاد قراردادهای شرکت‌های تجاری، حل‌وفصل اختلافات مربوط به امور تجاری، مطالبه‌کردن اسناد تجاری مانند چک و سفته، تنظیم و عقد قراردادهای تجاری گوناگون، نظارت دقیق و کاربردی بر قراردادهای مربوط به شرکت‌های تجاری و مؤسسات مالی و… اشاره کرد.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین رای ۰ / ۵. تعداد رای: ۰

هنوز رای ثبت نشده است.

پیام بگذارید